zaterdag 22 juli 2023

De tirannieke tuinkabouter komt

Meneer Timmermans wil de grote leider worden van zowel de PvdA/GL als van Nederland. God beware ons! Ik zie die man nog zo hypocriet liegen na de crash van MH17 met z'n krokodillentranen. De uit de EU kots gekropen tiran Timmermans wil terugkomen naar ons land om ons te tiranniseren, zoals hij dat ook al vanuit Brussel deed en probeerde te doen. In Brussel zijn ze dictator Timmermans spuugzat. Hij wil iedereen alles afpakken en alles aan banden leggen. Zelf houdt ie zichzelf en de zijnen natuurlijk buitenschot. Timmermans vreet zichzelf vol in zijn riante huis. Het vette rooie varken wordt ook wel de klimaatpaus genoemd. Nog roomser dan de kerk.
Wie de EU politiek in het algemeen en de ideeën van Timmermans heeft gevolgd, weet welke ramp ons te wachten staat mocht hij premier worden. Of zijn er nog meer dan voldoende mensen met een gezond verstand in Nederland?
Het overgrote deel van de malaise in Nederland komt uit Brussel vandaan. Gewoonweg, omdat de slaafse, laffe leugenaar Rutte met zijn vriendjes als jaknikker fungeren.
Om die reden worden wij nu ook overstroomd met criminelen uit het buitenland. Ik bedoel, als je vanuit Afrika met een vliegtuig naar Europa wilt komen, kost dat hooguit €500. Waarom betalen die migranten dan duizenden euro's om in een gammel bootje met gevaar voor eigen leven naar Europa te komen? Juist : omdat het criminelen zijn die in eigen land gezocht worden. Om hun identiteit te verbergen, vernietigen zij voor aankomst in Europa hun paspoorten. Daarna lat de politiek hen vrolijk op ons los,  gaat onze cultuur eraan, vernietigen ze onze veiligheid en vreten ze ons arm. Weg met alle criminelen! Dus ook de betreffende politici.