dinsdag 11 juli 2023

Haat je land

Het is een verschijnsel dat bedacht is door iemand in woke toestand : je eigen land haten. Mensen zijn tegenwoordig heel eenvoudig te beïnvloeden. Ze hebben immers weinig kennis. Als ik een witte jas aan doe en een stethoscoop om me nek hang, ben ik voor velen plots een specialist. 😂 Doe ik de stethoscoop af en houd ik een ijslepel in mijn hand, ben ik voor hen een ijsventer. 😂 Wat een goedgelovig volk loopt er toch rond. 
Wat in het verre verleden gebeurd is, wordt met veel ach en wee in het heden getrokken. Alles is zielig en alles is kwetsend. Komt er nog iets uit de hoek van het woke feminisme over het martelen en verbranden van 'heksen'? Of het verplicht aannemen van de naam van de man na het huwelijk? Of het bestaan van een huishoudschool? Erg kwetsende zaken, hoor. Maar aan de echt kwetsende kwesties van het heden, doet men weinig tot niets.
Afgaande op datgene wat het nieuws, veel tv programma's en reclames ons voorschotelen, moeten gezinnen binnenkort aan woke eisen voldoen. Dus zijn er alleen zielige gezinnen waarvan de partners elk een andere culturele achtergrond hebben, een van de kinderen homo of lesbisch moet worden / zijn, het aantal jongens moet gelijk zijn aan het aantal meisjes. Zo niet dan is een van hen tot transgender gedoemd. Het gemengd Joods, Christelijk, Islamitisch gezin is vega en eet alleen food, rijdt op een paard, woont in een hutje (geen fossiele brandstof meer) en maakt deel uit van een uitstervende soort.
Zo, en nu maar hopen dat er een kabinet komt dat naar de kiezers luistert en niet naar Klaus Schwab / WEF, de WHO, Amerika, de EU en de NAVO