woensdag 26 juli 2023

Gek hoor

In 1932 verloor het Australische leger de oorlog. Welke oorlog? De oorlog tegen emoes! 😂 er waren te veel van die mislukte struisvogels. Ze aten de oogsten weg en veroorzaakten tekorten aan granen, groenten en fruit. Dus trok het Australische leger erop uit om de emoes te vernietigen. De emoes bleken een beter strategie te hebben. Ik heb er maar een link bijgeplaatst, anders word ik aangesproken wegens het verspreiden van nepnieuws over het heldhaftige Australische leger.
De natuur is dermate boos op de Italianen, dat ze het land met ijsballen bestookt. Is zo'n ijsbal soms een belediging? Italiaans ijs wordt als een soort van haute cuisine beschouwd.
Toen een ON! verslaggever aan D66 lid Tjeerd de Groot een vraag wilde stellen, schold Tjeerd de Groot de verslaggever uit voor fascist. Zo gaat links D66 dus om met mensen die kritisch zijn. Hoezo journalisten beschermen? Hoezo vrijheid van meningsuiting? Hoezo minder grof taalgebruik? Gek hoor.
Volgens Duitse biologen is de Nederlandse leeuw dus blijkbaar een varken? Oké, soms klopt dat.
Maatschappelijk gaat het met de wereld de verkeerde kant op. Hoe kan dat? Een experiment begin jaren 70 met muizen toonde aan, waar overbevolking toe kan leiden. Gek hoor.