vrijdag 21 juli 2023

Amish gezonder af

Het zal velen inmiddels duidelijk moeten zijn, dat het injecteren met de moderne vaccins meer risico's inhoudt dan het gebruik van de oude beproefde vaccins. Men verzwijgt nog steeds de bijverschijnselen en de gevolgen, waaronder de dood. Klontering van het bloed is de ernstigste bijwerking. Daarvoor werd al snel gewaarschuwd. Maar die Nobelprijs winnaar werd de mond gesnoerd. Inmiddels is bekend dat van de bijna 75% van de sterfgevallen na vaccinatie direct te maken hebben met de bijverschijnselen van de vaccins. Dit cijfer is gebaseerd op autopsies.
De farmaceuten zijn inmiddels ook ontmaskerd evenals de overheid en medische diensten, die via angst zaaien en discriminatie de maatschappij verdeelde in twee kampen. De aanpak vergelijken met die van de Jodenvervolging vond men te ver gaan. Maar de overeenkomsten waren overduidelijk. Met als hoofdthema : de niet-gevaccineerden zijn levensgevaarlijk. In feite een aansporing tot misdaad jegens de medemens. Daarvoor zijn tot op heden geen excuses voor aangeboden. Die zullen nog wel zo'n 150 jaar op zich laten wachten.
Ik ben blij me niet met die rommel en wrede politiek te hebben ingelaten. In het algemeen probeer ik besmetting voor te zijn. Of het nu een verkoudheid is of een griep.
Er zijn groepen mensen die nauwelijks last hebben gehad van het virus. Hoe kan dat?