zondag 10 april 2022

Strijdigheden

"Hallo, Will Smith? Weet je wat Ali B over jouw vrouw zei?"
Een crimineel die verdacht wordt van een liquidatie is vrijgelaten. De rechtszaak liet te lang op zich wachten. Logisch dat de zaak zo lang bleef liggen, want er zijn zaken die vele malen belangrijker zijn. Zoals die tegen Willem Engel, een meneer die zich tegen het regeringsbeleid verzet. Hij bezigt daar taal die op meer dan een manier opgevat kan worden. Wie een hond wil slaan kan altijd een stok vinden.
Maar de echte crimineel wordt verdacht van het doodschieten van een andere crimineel. Dat werkt dus bij Justitie blijkbaar ook verzachtend. Een crimineel als Hugo de Jonge mag zelfs minister blijven. Politici die de waarheid spreken worden weggestuurd of gedemoniseerd.
Volgens het OM was het erg lastig om de zaak tegen de crimineel rond te krijgen. Na 9 jaar heeft het OM het maar opgegeven.
Het schijnt dat Ursula von der Leyen bepaalt, dat Oekraïne lid wordt van de EU. Leve de dictatuur, het Euro Parlement kan naar huis.
Sommige vluchtelingen zijn nogal kieskeurig. Na de regulieren zijn er nu ook Oekraïners, die eisen stellen aan hun onderkomen en uitrusting.