zaterdag 30 april 2022

Nieuws

Ik hoop dat het Openbaar Ministerie in het onderzoek van de Mondkapjesaffaire ook duidelijkheid zal brengen in de rol van Hugo de Jonge. Of wordt de voormalige minister van Volksgezondheid uit de wind gehouden, omdat hij na zijn leugens en bekentenis 'sorry' gezegd heeft?
Terwijl iedereen de situatie in Oekraïne verafschuwt, betalen Duitse bedrijven in roebels voor Russisch gas. De Duitse overheid stuurt zwaar wapentuig naar Oekraïne om de Russen te bestrijden. Wat een huichelaars. Net als ons landje trouwens, dat ook nog steeds gebruik maakt van Russisch gas en olie. Tot eind van dit jaar, volgens Rutte. Maar Rutte stuurt ook wapens naar Oekraïne in plaats van vrede. Ik zie het onthutste gezicht van de leugenaar nog, toen een lid van de Tweede Kamer Rutte vroeg of ie bereid is om voor Oekraïne te sterven. Dat gezicht van iemand die betrapt is zag ik al eens eerder, toen Rutte geconfronteerd werd met zijn leugens rond de MH17 crash.
Over Qatar verschijnen plots positieve berichten als het om de gastarbeiders in dat land gaat. Een start van de media om het land positief te etaleren ten behoeve van het WK voetbal. Zo hoopt men de meer dan 6.000 doden te doen vergeten. Afhankelijk van de ontwikkelingen, kan het zo zijn, dat de nieuwe wereldkampioen voetbal bij de FIFA al bekend is : Oekraïne. Nu nog de overige deelnemers informeren.
Qatar is geen uitzondering wat moderne slavernij betreft. Weinigen weten hoe Dubai aan een moderne westerse stad, Dubai City, gekomen is. Dubai heeft gastarbeiders uit landen als India, Pakistan, Afghanistan en Bangladesh. De stad is met bloed gebouwd. Afgezien hiervan, Dubai mag dan overdag streng islamitisch zijn, 's nachts is de stad volledig van het geloof los. Inclusief alcohol, drugs, prostitutie enz. Met goedvinden van de wegkijkende autoriteiten. Want geld is en blijft belangrijk.