woensdag 20 april 2022

Smeerkezen

Interessant, de politieke partij die het meest kwaadspreekt over rechtse partijen, mensen intimideert en met terroristen heult is zelf nog smeriger bezig. D66 houdt nadrukkelijk de hand boven het hoofd van een lul lid, dat zich schuldig maakt aan ongewenst seksueel gedrag. Maar ja, linkse mensen komen meestal uit de RK hoek. Daar komen de meeste ik wil en/of dat wil ik niet mensen vandaan. In die hoek is seksueel misbruik heel gewoon. Men heeft in Rome blijkbaar aan Jezus' uitspraak "Laat de kinderen tot mij komen", zelf e.e.a. toegevoegd. De smeerkezen zullen aan het woord kruis ook een andere betekenis gegeven hebben. Het kruis waar Jezus aan hing was immers van hout.
Elon Musk wilde Twitter kopen. Hij wil dat Twitter weer een open platform wordt, waar mensen vrijelijk hun mening mogen uiten. Maar dat zie de Raad van bestuur van Twitter niet zitten. Ze nodigden Musk na diens laatste aandelenaankoop (waardoor hij een meerderheidsbelang kreeg) uit voor een plekje in het bestuur. Maar Musk doorzag hun dubbele agenda; het bestuur wilde zijn invloed op die manier beperken. Het bestuur beraadt zich nu om een overname van Musk via regelgeving te voorkomen. Twitter geeft zodoende aan, dat ook hun platform gebruikt wordt als politiek instrument om mensen te beïnvloeden en/of monddood te maken. Wat een smeerkezen.
Obese. Volgens mij in 98% van de gevallen vanwege eetlust, verslaving aan eten; emotionele eters en/of verwende eters. Voor de rest zijn het mensen die door omstandigheden (die ze zelf niet in de hand hebben), dik worden. Voor de laatsten zou een medicijn nodig zijn. De rest moet in therapie en op dieet. Als het CDA dat per se wil, mag een aantal van die politieke partij het goede voorbeeld geven. Zoals de dikke burgemeester die zijn naam eer aan doet : Bruls. Ik wist zijn naam niet, maar door dikke burgemeester in te tikken in de zoekmachine, kreeg ik enkel berichten over Bruls. Die CDA  man is wereldwijd bekend vanwege zijn omvang. En grote mond. Verbeter de wereld en begin bij jezelf, CDA.