maandag 18 april 2022

Paasnieuws

Zweden is aardig op weg een moslimland te worden. Er is al heel lang sprake van grote overlast van moslims daar. Het aantal no go zones / wijken in Zweedse steden groeit. Maar zoals te doen gebruikelijk, wordt de situatie daar door de politiek en dus ook door de MSM en Zweedse pers verzwegen. Er zijn daar al bijna een week rellen. Rechtse groeperingen verbrande de Koran en raken slaags met moslims en de politie. Leve het multiculti.
In Zuid Afrika zijn zo'n 450 zwarte mensen omgekomen vanwege overstromingen. Dat is natuurlijk erg. Jammer dat de politiek en dus het reguliere nieuws nog steeds geen aandacht besteedt aan de vele moorden op blanken in dat land. Sinds de afschaffing van de Apartheid zijn naar schatting al 3.600 blanke boeren vermoord na oproepen vanuit de Zuid-Afrikaanse politiek (Plaasmoorden). Over andere blanken zijn geen cijfers beschikbaar. Al met al een oninteressante genocide blijkbaar.
Om Le Pen af te stoppen, Marie krijgt veel te veel stemmen,  zijn er weer beschuldigingen tegen haar en haar partij geuit. De Franse politiek wil haar en haar partij het liefst verbannen.
D66 heeft zo haar eigen problemen. De partijtop houdt informatie over wangedrag van een(?) lid verborgen. Het D66 bestuur gaat het rapport opnieuw lezen. Daar zal het vrij snel klaar mee zijn, want de meeste tekst zal inmiddels wel zwart gemaakt zijn. Ergo : er is niets aan de hand.