maandag 27 november 2017

Populair doen

Naad-douche
En daarmee veel geld verdienen. Ik let helemaal niet op al die etiketten op producten die zo schreeuwerig Eco, Bio of Duurzaam melden. Allemaal geldklopperij. Natuurlijk zijn er veel mensen, die heel graag meer betalen dan een ander. Die willen nu eenmaal exclusief zijn en geen grijze muis. Zo hebben ze op de maandagen weer iets om over op te scheppen. Voor hen maakt het heel veel uit of in de kraag van een kledingstuk Hema of Cardin of D&G staat. Zelfs al zou het om hetzelfde hempie gaan en is enkel het label anders. Maar ja, die van mij kostte 6 en die van hen 60 euro. Ik weet trouwens niet of wasmiddelenmerken daar ook rekening mee houden. Of wordt zo'n peperdure outfit ook gewoon in de Omo in een Miele gewassen?
Wie zoveel geld uitgeeft koopt uiteraard ook toiletartikelen van dat merk. Parfums, eau de toilettes enz. Ik mis alleen nog het wc papier van Dior om de kont te vegen. Dat doe je natuurlijk niet met papier van Dirk. Is er trouwens ook al een eau de toilette (heel toepasselijk) om de botol cebok te vullen? Haha! Of is er een Indische douche van Ralph Lauren? Kortom, allemaal onzin en louter bedoeld om flink te cashen.
Zonne-energie is ook zoiets. Daar verdien je geen cent mee. Dat kost enkel geld. Maar het kan je wel enige gemoedsrust geven, vanwege het milieu. Hoewel, al die panelen en andere spullen moeten wel eerst in een vieze fabriek gemaakt worden. Maar ach, dat is helemaal in China. Daar hebben we geen last van. Het gaat immers om ons milieu. Ik bedoel het gaat hen immers om ons geld.