zaterdag 18 november 2017

Onze nationale omroep

Is op sterven na dood. Hoera! Vanwege de linkse propaganda en de bekende vriendjespolitiek trekken die omroepen steeds minder kijkers. Ik vind het niet erg, hoewel er ook interessante, leerzame programma's zijn. Van de VPRO bij voorbeeld. Wie goed oplet zal het opgevallen zijn dat met name Vara/BNN erg veel zendtijd heeft. Opvallend, als je weet dat de PvdA bijna verdwenen is. Veel bedrijven stoppen met het uitzenden van reclamespotjes via de nationale zenders. Dat is dan weer het gevolg van al dat eenzijdige gedoe, waar weinigen op zitten te wachten. Een goed gevolg, want ik heb liever een onafhankelijke omroep, dan deze linkse meute. Wie zich als gast niet conformeert aan hen, wordt in een programma te grazen genomen. En dat alles van ons belastinggeld.
Ook bij RTL zie ik kliekvorming. Je kunt geen programma bedenken of er loopt weer iemand rond uit een ander programma of serie van die zender. Zelfs tot in de reclamespotjes toe. Logisch dat RTL late night keldert. Televisie-inteelt.
Een nationale omroep moet verschoond blijven van politieke voorkeur en inteelt.
Veel radiozenders vertonen ook dezelfde trekken. Weinig muziek en veel geouwehoer van dj's, die het hardst lachen om hun eigen grappen. En ze krijgen er grof voor betaald.