vrijdag 7 juni 2019

Vakantie gepland

Op basis van onze vaak volle agenda, hebben we onze eerste vakantie gepland. Die kan zo'n 3 weken duren. Daarna staat er weer een afspraak voor de gezondheid. Na die afspraak is er weer ruimte om aandacht te besteden aan onszelf. En nu maar hopen at die afspraak niet afgezegd wordt, zoals in 2017 het geval was. Toen maakten we enigszins haast tijdens onze trip naar Roemenië, vanwege zo'n afspraak. Na terugkeer kregen we te horen, dat de afspraak kwam te vervallen. Shit happens.
Ik heb dit keer globaal een route uitgestippeld, die ons naar het noordoosten van Duitsland moet gaan voeren. Ik heb het schiereiland Rügen als einddoel geprikt. Ik hoop dat we op deze route geregeld de gelegenheid zullen krijgen om op de fiets te stappen. Het kan ook zijn, dat we onderweg van plan veranderen, maar het gaat erom dat we in eerste instantie een reisdoel hebben.
Afgelopen jaar zijn we nauwelijks met de camper weggeweest. Vanwege onze trip naar Curaçao en vooral drukke familietoestanden. Tijd dus om weer eens aan ons zelf te denken.
Eind vorig jaar heb ik de bus leeg getrokken. Veel spullen liggen op de vliering; hoog en droog. De komende periode ga ik die weer in de bus doen en de wagen gereed maken voor de vakantie.