woensdag 14 december 2016

Wordt het beter?

Ik ben blij te lezen dat Trump zijn belofte met betrekking tot Rusland waar wil maken. Geen wapengekletter maar verbetering van het onderling contact. Eerlijk gezegd had ik dat van Obama al verwacht. Maar die zette de ouderwetse lijn door. Hillary Clinton was dat ook van plan; gewoon doorgaan met de oude erfenis. Ik hoop dat de trend die Trump gezet heeft doorzet. Dat we eindelijk gaan afrekenen met die ouderwetse eigengereide politici, die ten koste van anderen het geen probleem vinden bloed aan de handen te krijgen.
Ik hoorde een VN functionaris een oproep doen aan de strijdende partijen in Syrië. De oproep hield in dat men 'menselijker moest handelen en het recht op leven moest respecteren'. Wie zo over oorlog spreekt, moet heel erg naïef zijn.
Een of ander moskee figuur heeft namen van Gülen aanhangers doorgegeven aan Ankara. Het hele CDA valt daar volgens de verrader ook onder. En wat doet de naïeve minister Koenders? Hij roept de Turkse ambassadeur op het matje. Je weet wel, in de geest van : "Pappie, hij doet het weer!" Wat een slap gedoe. Niet lullen, maar poetsen Koenders! Gooi die voorzitter van de moskeekoepel toch gewoon ons land uit. Hup, terug naar Turkije.
Om het toch enigszins vrolijk te houden hier het campagnelied van Hillary Clinton. Of was van het de PvdA of DENK? Maakt niet uit :