dinsdag 13 december 2016

Kerstmis staat voor de deur

Zo, mijn verjaardag is achter de rug. Ik heb er niet alleen een blij gevoel, maar ook een mooie smoel aan overgehouden. Dankzij de mondhygiëniste. Na mijn verjaardag gaan we aan de voorbereidingen voor het kerstfeest beginnen. Dat is hier een vaste prik.
Komende week wordt de gemeentelijke kerstboom met kerstpakket afgeleverd. De boom komt weer op het pleintje te staan. We hebben al van diverse kanten vragen gesteld gekregen van enthousiaste buurtbewoners. Zij krijgen een uitnodiging om bij ons thuis een hapje en drankje (uit het kerstpakket) te komen nuttigen en vervolgens gezamenlijk de kerstverlichting in de boom te ontsteken. Leuk, leuk, leuk!
Natuurlijk houden we ook een kerstdiner. Maar die is bedoeld voor anderen, met name de ouderen. Ook zij krijgen hiervoor een uitnodiging. Het diner vindt op 2e Kerstdag plaats. Ook bij ons thuis. We kijken er zelf ook enthousiast naar uit, omdat het een gezellige groep mensen is. Tussendoor hopen we ook nog een kerstmarkt te bezoeken. Kortom, louter leuke activiteiten staan ons te wachten.