vrijdag 16 december 2016

Referendum : Nee = JA!

Meneer Rutte heeft weer hard gewerkt aan zijn carrière. Ik wilde geen verdrag met Oekraïne. Rutte heeft er een A4'tje onder gehangen en dan moet ik het blijkbaar dus wel goedvinden? Nee is bij mij gewoon nee. Maar aristocraat Rutte heeft maling aan mij. Dat weet ik al jaren, maar toch. De VVD heeft in mijn beleving verraad gepleegd. Dat geldt straks ook voor partijen die akkoord gaan met deze malversatie. Die zetten zich voor de komende verkiezingen wat mij betreft al buitenspel.
Nu gebleken is dat Rusland niet de verkiezingsuitslag gemanipuleerd heeft (Trump kreeg zelfs meer stemmen, iets wat vraagtekens zet achter de werkwijze van die betreffende stembureaus), gooien zijn tegenstanders het over een andere boeg. Rusland moet en zal volgens de Amerikanen in een kwaad daglicht blijven staan. Die Amerikanen weten zelfs te vertellen dat de Russische hackers vanuit een overheidsgebouw gewerkt hebben. Wie een en ander weet over het traceren van ip nummers, weet dat die nummers ook te manipuleren zijn. En kijk niet vreemd op, als die zogenaamde hackers Amerikanen blijken te zijn. De CIA weigert openheid van zaken te geven. Wat dat betreft is de CIA de gevaarlijkste organisatie in de wereld.
Obama doet voor zijn afscheid ook nog een flinke duit in het zakje. Een politieke zet om het Donald Trump nog lastiger te maken om diens voornemen de relaties tussen beide landen te verbeteren op voorhand te frustreren? Tja, wat moet een agressief land als Amerika nou met vrede?