zaterdag 10 december 2016

Uithuilen en doorgaan

Het was even doorbijten, maar het is gelukt. Het kenteken van de CBX is uit het RDW-register geschrapt. De motor is al een week in België. Ik moest alleen nog door een ambtelijke molen om hem officieel geëxporteerd te krijgen. Maar.... weer wat geleerd over exporteren en importeren van motorvoertuigen!
Zal voor eind deze maand bekend worden, dat niet Donald Trump, maar Vladimir Poetin de verkiezingen in Amerika heeft gewonnen? Het zou zomaar kunnen. De mislukte landing op Mars zal ook te maken hebben met Poetin. Tja, geef je ouders maar de schuld. Zo lijkt het. Wat moeten we trouwens op Mars? Een nieuwe planeet om te verzieken? Een geleerde zei dat Mars de mensheid kon redden van een ondergang. Haha! Nou, dan moet ie wel heel bijzondere exemplaren van dat soort op Mars veiligstellen. Mensen die nooit ruziemaken en andere negatieve karaktertrekjes hebben en niets van doen willen hebben met geld. Succes ermee.
Zonde van al dat ruimtevaartgeld. Samen met de energie en tijd zou er op deze planeet al heel wat te verbeteren zijn geweest. Maar deze planeet is blijkbaar al opgegeven.
Vandaag hebben we een paar flinke knopen doorgehakt. Met als gevolg dat we ons vanaf volgende week op gemotoriseerde tweewielers, in de categorie snor en brom, ons mobiele leven gaan voortzetten. Na de verkoop van de CBX blijf ik dus aan een gemotoriseerde tweewieler kleven, om afkickverschijnselen te voorkomen. 😊 Ik ben gevallen voor de Hanway 50 in de groene uitvoering!
Om ons heen ligt een aantal plaatsen, dat op de fiets bij minder goed weer opeens twee keer zover ligt. Ik heb het over Lelystad (17km), Kampen (15km), Biddinghuizen (12km), Elburg (15km), Urk (23km) en (in mindere mate) Harderwijk en Emmeloord (beide rond de 29km). Met een gemotoriseerd voertuig is zo'n afstand eenvoudig te verdubbelen.