donderdag 10 november 2016

Een reactie van Joop

Op een sociale medium trof ik dit bericht van een eigenaar van een chauffeurscafé Joop :

"Ik word een beetje moe van mensen die ineens doen alsof de wereld vergaat, de economie op zijn kont ligt en de duivel in het Witte Huis komt. Het volk heeft gekozen voor Trump net zoals Amerika ooit koos voor Ronald Reagan ... Er is niks mis met de standpunten van Trump. Eigen land/volk eerst wat is daar mis mee? Klaar met uitzuigers en profiteurs. Hier in Nederland worden we al jaren voorgelogen en besodemieterd door de linkse politieke pinokkio's. Rutte belooft iedere Nederlander €1.000,00 en geen geld meer naar de Grieken. Nooit geld gezien en bergen naar de Grieken. Nederland houdt een referendum om een arm,corrupt land dat in oorlog is (Oekraine) niet bij de EU in te lijven. Nederland stemt NEE en Rutte zegt JA. We hebben haat imams die haat prediken en de Nederlanders stelselmatig beledigen. Wij zijn ongelovige honden, onze vrouwen zijn hoeren en alle Joden en christenen moeten dood. Als wij naar het Midden Oosten gaan dan moeten we ons aanpassen en vooral niks verkeerds zeggen, want dan zet Erdogan c.s. je vast. Hier roepen ze alles. Hier geboren en getogen, genietend van onze sociale voorzieningen en dan praten ze over het feit dat HUN land dat door het westen wordt gebombardeerd of gekleineerd. WTF zoeken ze dan hier als dit blijkbaar niet hun land is. Asiel zoekers komen naar Nederland, en daar zitten zeker asielzoekers bij die terecht hier komen, maar ook veel goudzoekers met een grote bek die al meteen aangeven dat aanpassen er niet in zit. Want vrouwen moeten gesluierd zijn en homo's moeten dood. Een asielzoeker kost €36.000,00 euro per jaar en onze bejaarden mogen de pleuris krijgen en 3 x per dag naar het toilet, want er is geen geld voor zorg.
Nee Trump ziet het goed, grenzen dicht en eerst eens uitvogelen of asielzoekers wel terecht asiel komen vragen. En dat het merendeel islamitisch is, is een bijzaak. Eigen volk eerst, dat doen ze in het midden oosten en Afrika ook hoor. Zwarte piet mag ook al niet meer, want dat verwijst naar slavernij, maar zijn we vergeten dat slavernij door de Afrikaan is uitgevonden in Egypte? Mensen die niet begrijpen dat Trump veel van dezelfde punten op de agenda heeft als Clinton, zijn niet goed geïnformeerd en laten zich door de linkse media manipuleren. Als je maar een beetje rechts denkt en aan het belang van je eigen volk en of eigen tradities, ben je een racist en egoïst in dit land. Maar ben je niet selectief doof en blind om te zien dat onze eigen cultuur en tradities naar de kloten geholpen wordt door mensen, die beweren te integreren in de westerse samenleving?
Als Trump uitspraken over de Navo doet is ook iedereen over de zeik. Maar is het niet terecht wat hij zegt? Zij die hun financiële verplichtingen niet nakomen kunnen maatregelen verwachten...WAT IS DAAR VREEMD AAN? Als je gas en licht niet betaalt kan je ook niet koken thuis.
Typisch gejank en kortzichtigheid van de linkse media en kudde-volk dat meeloopt. Als Trump zich echt als een mongool gaat gedragen komt hij vanzelf een "full metal jacket" tegen en leggen ze hem naast JFK en de rest."

Goed gesproken Joop!