maandag 26 juni 2023

Presentjes

Gisteren kreeg ik een wat verlaat presentje voor Vaderdag. Het was een leuk pakketje met een flesje sap, een zakje nootjes, een stuk kaas, wat chocolade en .... een strippenkaart voor een ijstent! Een schot in de roos.
Van het stel dat van een vakantie in Indonesië terugkeerde, kregen wij een paar souvenirs. Een surfplank van Bali en een zak met doerian snoepjes.
Zelf heb ik vandaag ook voor een presentje gezorgd; een tafelblad. Van een buurtbewoonster was van een tafeltje voor buiten het blad, een ronde glasplaat, gebroken. Ik heb voor haar uit een restant van een houten plaat een nieuw blad gezaagd. Ik heb het blad aan haar zoon gegeven (moeder was niet thuis) en gevraagd of ie hem op het onderstel wil plaatsen.
's Morgens zijn we weer naar de loods gegaan. Daar hebben we een paar stellingen geplaatst en die gevuld met de voorraadbakken. Op een grote (pallet) stelling zijn de grotere apparaten en materialen gelegd. Op de vloer ontstond geleidelijk steeds meer ruimte en het werd voor de eigenaar een stuk overzichtelijker. Wat denk je wat mij overkomt? Ik had een doosje in mijn handen en wilde het schuin achter mij neerleggen. Ik had beter eerst een draai kunnen maken en dat deed ik dus niet. En zo geschiedde het : een pijnscheut in mijn rug. Ik ben nog even doorgegaan om mijn werk af te maken. Morgen weer een dag.