vrijdag 23 juni 2023

Domme clowns aan het roer

Terwijl zijn minister van BuZa zijn best doet om China wat te kalmeren, noemt zijn baas clown Biden, de Chinese president een dictator. Wat een leuke politiek : weggegooid geld!
Het oorlogszuchtige en moorddadige Amerika wil clusterbommen aan Oekraïne verstrekken. Dat is verboden wapentuig. Ook Nederland heeft dat verbod ondertekend. Gaan Rutte en Kaag nu protesteren?
Het voorstel van Joe Biden geeft aan, dat Oekraïne machteloos is ten opzichte van de Rus. Veel westers wapentuig, is vernietigd. De optimistische uitspraken van Oekraïense militairen over de NAVO wapens in de MSM waaronder de NPO, vallen onder ordinaire propaganda. Dit keer bedoel om het sturen van F-16 goed te praten. Volgens de Russen zal geen enkele F-16 een minuut vliegen. De SU-35 regeert boven Oekraïne.
Er gaan geruchten dat de NAVO dit jaar toch Oekraïne zal binnenvallen. Ik vrees voor de Russische reactie; die zal vernietigend zijn. Hopelijk beginnen de Russen als eerste de veroorzakers van deze oorlog aan te pakken. Dat is de NAVO sinds begin jaren 90 met Amerika voorop.
De EU gaat nog wat maatregelen treffen tegen Rusland. Of wel : De EU valt haar lidstaten nogmaals aan! Wij krijgen nog meer voor de kiezen, alsof we niet genoeg te lijden hebben onder een oorlog die niet de onze is. Wie zijn die domme clowns in Brussel eigenlijk? Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een van hen gekozen heb. Ze volgen net als ons kabinet en leden van het koninklijk huis liever hun moderne Adolf, Klaus Schwab, dan dat men naar het eigen volk luistert.
Ook in Duitsland zijn clowns aan het bewind. Overal domme, kortzichtige en vooral oorlogszuchtige  politici in het Westen. En rijke clowns als Bill Gates en zijn vriendjes, die op hun manier de wereld naar hun hand willen zetten. Wat is er aan de hand?