zondag 25 juni 2023

Ontboezemingen

De therapeut vroeg hem of ie soms onder de plak zat. Zijn cliënt ontkende lachend, maar stellig : "Nee hoor!" Op de vraag of ie gelukkig was zei de cliënt : "Dat moet ik even mijn vrouw vragen."
Ze wilde per se een kind. Desnoods zonder een man. "Ik heb helemaal geen man nodig!", riep ze, "doe mij maar een vrouw!" Ik weet zeker dat het met die vrouw niet gelukt is om van haar een kind te krijgen.
Al een tijdje heb ik last van mijn duim. Mijn moeder deed er altijd een kusje op; dan was het zo over. Maar ze is er al een tijd niet meer.
Ze wil een kind, maar wil er niets voor laten. Ze bleef alcohol drinken en roken. Het kind is er. Inclusief een beperking. Het is de schuld van de brouwerij. "Die waarschuwing stond niet op de kratten bier", zei ze boos.
Hij voelt zich verstoten door zijn familie. Het zit hem al vele jaren dwars. Wat ik ervan vind? Als je uit het nest gevallen of gegooid bent, moet je leren vliegen. Janken en vechten om terug te mogen heeft geen enkele zin. Het gaat niet om familie, maar om ware vriendschap.
Pfizer heeft in het voorjaar voor een paar miljard dollar een concurrent, Arena Pharmaceuticals,  opgekocht. Dat bedrijf produceert namelijk medicijnen tegen de bijverschijnselen van de C-vaccins. Nu heeft Pfizer 'alles' in eigen hand. Last van bijverschijnselen? Geen medicatie!
Gezien het verleden van Klaus Schwab, is er merkbaar sprake van een opleving van het fascisme. Let eens op zijn outfit. Zwart om de duivel te dienen. Weg met het WEF en dus niet stemmen op zijn aanhangers!
"Normaal jaagt onze kater zelfs vossen van het erf, maar dit keer dus niet. De vos had hem blij gemaakt met een dode mus."