donderdag 15 juni 2023

Het blijft maar doorgaan

Van een echt Oekraïens tegenoffensief blijkt geen sprake te zijn. Oekraïense troepen zijn niet echt in de aanval. Ze zoeken onder zware Russische beschietingen naar zwakke plekken in de Russische verdediging. Rusland heeft een flinke troepenmacht achter de hand, mochten er verdedigingslinies in gevaar komen.
Zelensky wil nog steeds meer wapens. Een aantal landen is weer inkopen voor de corrupte clown gaan doen, waaronder Nederland. De rijke Amerikaanse beleggers lachen in hun vuistjes. Er komen steeds meer berichten als zou Rusland militair gezien in nood komen. Onzin natuurlijk en alleen bedoeld om het leveren van wapens en andere vormen van steun aan te moedigen c.q. te verantwoorden. Men doet voorkomen alsof Oekraïne aan de winnende hand is. Er moeten blijkbaar nog veel meer slachtoffers vallen. Al worden ze enkel aan die van Oekraïense kant geteld. Voorlopig moeten er nog veel meer slachtoffers vallen, om het aantal dat tussen 2014 en 2022 aan de oostkant gevallen is te kunnen evenaren. Maar of dat nou de bedoeling is?
Duitsland kende ooit een krachtige economie. Helaas is die door de oorlogsbemoeienissen flink verzwakt geraakt. Gevolg is dat de EU ook meegesleurd wordt in de Duitse malaise. Van de verwachte overwinning ten aanzien van de onafhankelijkheid van Russische energiebronnen is voorlopig geen sprake. De Duitse economie zakt ineen.
Het is verwonderlijk dat het ICC een arrestatiebevel heeft afgekondigd tegen de Russische ombudsvrouw voor kinderen. Maria Lvova heeft zelf de zorg voor 9 kinderen, waarvan vier geadopteerd zijn. Den Haag heeft vaker moeders van hun kinderen beroofd, dus waarom niet een keer andersom? Er verdwijnen ook veel kinderen uit AZC's. Het is algemeen bekend, dat mensen met enige naam en faam zich graag vermaken met kinderen. The Voice is daar slechts een klein voorbeeld van.