dinsdag 27 juni 2023

Eenzijdigheid

Het valt mij telkens weer op dat het nieuws erg eenzijdig gebracht wordt. Eenzijdig en geheel in lijn met de politiek. Jammer. Zodra er iets negatiefs te melden is over de anderen (rechts) dan wordt daar aandacht aan besteed. Terwijl de familie Biden onder zwaar vuur ligt vanwege ernstige gevallen van corruptie (hoorzittingen inde Senaat) en het verdwijnen van duizenden kinderen (van migranten), richt de NOS zijn pijlen op Donald Trump. Trouwens er verdwijnen ook mensen die beschuldigingen uiten tegen de fam. Biden.
Hetzelfde geldt voor Zelensky en zijn opponent Poetin. De NOS probeert nog steeds te doen voorkomen, als zou het regime van Poetin aan het wankelen zijn. Bedoeld om vooral het alsmaar meer verliezende Oekraïne te blijven steunen met wapens en geld.
Een medicijn tegen een longaandoening is uit de markt gehaald. Het vertoonde bijverschijnselen, waaraan inmiddels drie mensen zijn overleden. Dit soort nieuws werd niet gebracht toen de vaccins toegediend werden. De NOS loog met zijn kritiekloze houding gewoon mee met de fabrikanten en de overheid. Had men zo'n maatregel met de coronavaccins ook maar genomen. Dat had erg veel doden en mensen met blijvend letsel kunnen voorkomen.