zaterdag 17 juni 2023

De laatste loodjes

Vandaag het laatste deel van de verhuizing. Gisteren was een welkome rustdag. Welkom vanwege het feit, dat er spullen voor mijn volgende klus bij ons afgeleverd zouden worden. Het was de golfplaat op rol. De rol is 3,50 meter breed en 4 meter lang. Op rol een behoorlijk gewicht. Ik heb hem met de bijbehorende bevestigingsdelen in ontvangst genomen. Na een vluchtige controle heb ik hem rechtop op een steekwagen vastgebonden. Daarna heb ik hem aan de bovenkant vastgepakt en hem naar de 'klant' gereden. Daar hebben we hem samen in de tuin neergelegd.
Het wachten is nu op wat minder warm weer. Als eerste moeten de oude dakplaten verwijderd worden. Ze zien eruit als gatenkaas, dus ik hoef ze niet per se voorzichtig te demonteren. Ik moet wel voorzichtig zijn met mezelf.
Straks ga ik de gehuurde aanhangwagen ophalen. Dan hebben we twee van die karren en een bus. Zo te horen moet dat genoeg zijn om het meubilair en wat los spul te verhuizen. Als die klus geklaard is, liggen zowel de privé als de zakelijke spullen allemaal op één locatie. Dan is het een kwestie van he thuis inrichten, terwijl de spullen binnen handbereik liggen opgeslagen. We gaan ervoor!