zaterdag 24 juni 2023

Huurlingen

Huurlingen, een onbetrouwbaar en wreed volkje, dat alleen maar vecht om te doden en vooral vanwege het geld. Dat de Wagner groep zich tegen Poetin gekeerd heeft, zal niet iedereen verbazen. Er zijn miljarden euro's aan steun voor Oekraïne verdwenen. Het is geen utopie te denken, dat de Wagner groep omgekocht is door Oekraïne. Poetin heeft er dus een vijand bij. De zogenaamde opmars naar Moskou, zoals sommige westerse media beweren, schijnt een stukje propaganda te zijn voor steun van de Wagner groep. Het Russische leger heeft na de bekendmaking direct gereageerd door posities en transporten van de Wagner groep aan te vallen. Dat leidde weer tot verontwaardiging van de leider Progizjin. Hij heeft tot heden constant kritiek geuit op de Russische legerleiding, wilde de volledige Russische legerleiding vervangen en lag daarom al die tijd al onder de loep bij de veiligheidsdiensten.
De Tsjetsjenen hebben altijd al bezwaar gemaakt tegen het huurlingen leger van Wagner. Zij hebben direct gereageerd door een aanbod om de Wagner groep van de kaart te vegen. Het Westen reageert alsof er in Rusland een revolutie uitgebroken is. Maar dat slechts 'wishful thinking' en passend in de anti-Rusland propaganda. 
Amerika gaat in Kopenhagen proberen een bom te leggen onder de Brics plannen. De samenwerking tussen de Brics landen heeft tot doel de Amerikaanse dollar als valuta uit te schakelen. Gevolg zou zijn een enorme koersval van de Amerikaanse munt.