dinsdag 27 juni 2023

Kinderen en pedofielen

Men zegt soms, dat een kind als een onbeschreven blad geboren wordt. Die uitspraak gaat niet altijd op. Als tijdens de zwangerschap de moeder rookt, alcohol drinkt en/of aan de drugs is, dan wordt dat onbeschreven blad al beschreven. Sommige ouders zijn namelijk dermate egoïstisch en onverschillig, dat hen de gezondheid en het toekomstig leven van hun kindje weinig interesseert. Die desinteresse komt later ook tot uiting als het kind er is; het ouderschap ontbreekt. En aldus wordt een blanco blad op negatieve wijze ingevuld. Kinderen van rokers, alcohol drinkers en drugs gebruikers gaan vaak hetzelfde gedrag vertonen. 
Het gaat niet goed met de kinderen in Nederland. De teloorgang is geheel te wijten aan de politiek. De overheid zelf  veroorzaakt een neerwaartse spiraal, via het coronabeleid, de Belastingdienst (Toeslagenaffaire), Jeugdzorg en de ongebreidelde instroom van vreemden.
Afgezien daarvan is het blijkbaar een hype om kinderen te misbruiken. Niet alleen voor de seks, maar ook voor de orgaanhandel. Vreselijk natuurlijk. Als ik zie hoeveel beroemdheden op het eiland van Jeffrey Epstein geweest zijn, dan begrijp ik best dat Epstein moest verdwijnen. Wie zich enigszins interesseert in de politiek, weet dat er opvallend veel mensen sterven of verdwijnen die direct of indirect een risico vormen voor families als de Clintons, de Bidens, de Gates enz. Want ook die 'beroemdheden' houden zich met dergelijke en andere ongezonde praktijken bezig.
De Amerikaans-Australische acteur Mel Gibson heeft een vierdelige documentaire gemaakt over de handel in kinderen in relatie tot de filmwereld / Hollywood. Men is bang, dat ook Gibson 'plotseling verdwijnt of komt te overlijden en zijn docu verdwenen is of opgekocht wordt. Vlak dat wereldje van de beroemdheden niet uit. Ze onderhouden nauwe banden met de FBI, andere politieorganisaties en de onderwereld en zijn vooral Democraten. Oekraïne speelt in Europa een zeer grote rol in de handel van kinderen. Het corrupte Oekraïne dat de EU heel graag als nieuw lid ziet komen. En dan is er wereldwijd de hype waarin pedofielen onder de regenboogvlag meeliften om kinderen te beïnvloeden, zodat zij seks met volwassenen als iets gewoons zullen gaan zien. Ze doen dit vaak verkleed als dragqueens. Er zijn scholen die dat toestaan en zelfs afdwingen!


Natuurlijk zal Hollywood er alles aan doen om Mel Gibson te stoppen.