zaterdag 24 juni 2023

Nog meer onteigening

aan de gemeente
Schoolmeester Hugo de Jonge heeft weer wat verzonnen. Mensen mogen straks niet zomaar hun woning verkopen. Daarvoor moeten ze eerst toestemming(!) krijgen van de gemeente. Als die gegeven wordt, komt er een lijstje met kandidaat-kopers. Of wel : de gemeente gaat bepalen wie er in dat huis mogen wonen. Ik weet niet of de voorgestelde kopers ook de vraagprijs gaan betalen. Wordt de woning straks ver onder de marktwaarde onder dwang verkocht? En wat als mensen hun woning aan hun kind(eren) willen overdoen? Kunnen zij nog gebruik blijven maken van het Schenkingsrecht met betrekking tot hun woning? Het is de eerste stap naar onteigening van de eigen woning. Straks heb je geen eigen woning, enkel een schuld. De woning is van de Staat. Leve het oude communisme. 😠
Na je lichaam (verplicht als je geen nee zegt) en je boerderij, staat nu de eigen woning op de tocht. Onder het mom van woningnood. De bankrekening ligt in hetzelfde licht. Het sluit allemaal wel weer heel toevallig aan op de ideologie van het WEF. Ga toch eens bouwen en stop al die onzin! En ga eens die 6 miljard opzoeken die je zoek gemaakt hebt, meneer De Jonge! Wordt het niet eens tijd om al die eigengereide dictatoriale domoren uit onze overheden te gooien en terugkeren naar de democratie van toen?
Zelfs het CPB roept dat deze regering eens beter moet gaan luisteren naar zijn eigen burgers. En dan is het nota bene een overheidsinstelling die dat zegt. Dus is de werkelijke situatie vele malen erger. Echte leiders verenigen hun burgers, door op z'n minst naar hen te luisteren. Dictators zijn enkel met zichzelf bezig en delen de maatschappij op in groepen die tegenover elkaar komen te staan door de politiek. Er worden veel wetten / regels stiekem ingevoerd. Toevallig hebben de meeste ervan te maken met het WEF van Klaus Schwab, het ouderwets communisme met fascistische trekjes.