vrijdag 26 mei 2023

Vreemde zaken?

Niet alleen in de VS, ook hier verdwijnen dagelijks(!) kinderen van 'asielzoekers'. Er is merkbaar een handel in kinderen. Ze worden verkocht aan pedofielen en/of voor medische doeleinden, zoals orgaanhandel en experimenten. Tenminste, dat verneemt men van kinderen die wisten te ontkomen. Veel kinderen worden domweg verkocht door hun ouders, omdat zij geen toekomst voor hen zien. Laten we wel zijn : welke ouder stuur zijn/haar kind alleen op pad om duizenden kilometers af te leggen?
Soms hoor ik dat er na de dood niets is. Dan zou het gewoon einde oefening zijn. Geen hemel, geen hel, laat staan een reïncarnatie. Ik heb andere verhalen gehoord en persoonlijk meegemaakt. Er vanuit gaande, dat mensen op hun sterfbed geen onzin vertellen, maar een geruststellend verhaal. Niet alleen voor henzelf, maar ook voor de komende nabestaanden.  Ze vertellen wel allemaal hetzelfde soort verhaal. Een verhaal waarin ze opgewacht worden of bezoek krijgen van overleden ouders en/of andere rust- en blijdschap gevende verschijningen.
De Spaanse voetbalbond en de clubs vinden het nog steeds geen probleem, wanneer toeschouwers apengeluiden maken en donkere spelers racistisch benaderen. Er wordt niet ingegrepen. Hier wordt een wedstrijd gestaakt / stilgelegd als er een bekertje op het gras valt.
Tina Turner is niet meer. Ik hoop nog lang van haar muziek te mogen blijven genieten.