vrijdag 19 mei 2023

Alsmaar minder

De WiFi hier is nogal instabiel. Zo heb je internet en zo had je internet. Men blijft maar klagen over het afnemende kennis en vaardigheden. Dat geldt ook voor personeel van een kampeergigant. Een meneer beweerde dat er voor onze caravan geen luifels te koop zijn. Dat is vanwege de knik in het dak. De dakrand is niet helemaal horizontaal. Na zo'n 2,40 meter knikt is een beetje, gaat vervolgens schuin naar beneden en dan weer loodrecht tot aan de onderkant. Voor deze caravan hebben we al een luifel en een voortent gebruikt. Zonder problemen. Maar volgens die medewerker kan het dus niet. Hij beweerde dat een stok aan de caravan niet zou passen. Huh? Die linker ligger zit toch gewoon via een oog aan de caravan vast? Zo is het wel bij onze luifel.
We zijn maar geen discussie aangegaan, daar had meneer duidelijk niet de uitstraling voor. Of zou hem een vrije dag geweigerd zijn?
Gisteren, Hemelvaartsdag, was de winkel volgens de website open. Maar via de telefoon kregen we te horen dat ie gesloten is. Vandaag hoorden we dat ie met Hemelvaartsdag toch geopend was. Met het beheer van de informatie is het ook bedroevend gesteld.