woensdag 24 mei 2023

Een derde remlicht

Achteraf bleek het lichtsignaal en het getoeter van de auto achter ons te maken hebben met de losgeschoten stekker van de caravan. Op dat moment minderde ik vaart en wilde rechtsaf slaan. Maar ja, de verlichting deed het dus niet.
Toen ik op de camping de verloopkabel met de beschadigde stekker vervangen had en de boel controleerde, viel mij iets op. Ik vind de verlichting aan de achterkant relatief laag gemonteerd. Om die reden heb ik een derde remlicht (Led) op de caravan gemonteerd en aangesloten. Lekker hoog en dus goed zichtbaar. Met een simpele ingreep kan ik hem in een mistlicht veranderen. Daarvoor waren er wel voorzieningen getroffen in de unit, maar niet aangesloten. Er zat zelfs een 21 watt lamp in. Ik ben niet van plan de laaggeplaatste verlichting te verplaatsen. Dat levert mij te veel gaten op. Het is nu lekker waterdicht en dus laat ik het liever zo.😁
Men heeft weer eens met z'n fikken aan Blogger gezeten. Ik krijg geen foto's meer toegevoegd. Grrrr! Never change a winning team! Als je het toch doet, test het dan eerst even goed uit (foto later toegevoegd).