woensdag 31 mei 2023

CO2 en andere onzin

Steeds vaker hoor en lees ik verhalen over boeren, die constateren dat het CO2 verhaal onzin is, een smoes is. Er zijn namelijk boeren, die bereid zijn te stoppen met veeteelt. Ze willen wel boer blijven en overstappen naar akkerbouw. Biologische akkerbouw. Wat denk je? De vertegenwoordigers / bemiddellaars van de overheid gaan daarmee niet akkoord. De betreffende boeren kregen te horen, dat het hen om de grond gaat. Grond voor projectontwikkelaars, om woningen te bouwen. Huh?? Maar dat was toch een complottheorie? Hopelijk verschijnen er snel opnames van dergelijke gesprekken.
De WHO wil graag vroegtijdig grip hebben op vooral westerse landen. Vroegtijdig, want Bill Gates heeft aangekondigd dat er weer een epidemie aankomt. Een, die veel erger is dan het c-virus, aldus Gates. De WHO is een van de organisaties die deelnemen aan het centraliseren van de wereldmacht. De WHO gebruikt daartoe ervaringen opgedaan gedurende de afgelopen 3 jaar. Nederland heeft zich al aan de WHO verkocht. De EU is ook al verkocht. We zijn dus dubbel verkocht.
Met wiens toestemming strooien mensen als Bill Gates rotzooi in de atmosfeer om o.a. de zon te temperen en de lucht / het milieu te vervuilen?
 Herinneren de Democraten zich niet hun eigen visie op de illegalen? Toen Trump daar gehoor aan gaf door de grenzen zwaarder te bewaken en de 'muur' af te maken, stonden de Democraten op hun achterste poten. Zowel Bill 'sigaar' Clinton als Obama waren fel tegen illegalen.