zaterdag 27 mei 2023

Een kwaadaardig gezwel

Niet eerder heb ik zoveel onkundige, gevaarlijke mensen in de politiek bijeen gezien. Ze maken ernstig misbruik van hun functie en plegen daden tegen de menselijkheid. Ze zijn ook nog oorlogszuchtig en sturen doodgemoedereerd op een derde wereldoorlog aan. Zelf zullen zij totaal geen verantwoording hoeven af te leggen en zullen als eerste het land ontvluchten en hun slachtoffers hun vuile werk laten opknappen. Deze politici vormen daarom een groot gevaar voor de mensheid. Den Haag is een kwaadaardig, levensbedreigend gezwel geworden in het lichaam dat Nederland heet.
Ik bedoel, ik weet al iets van de politiek sinds de tijd waarin de affiches van de Anti Revolutionaire Partij van Jelle Zijlstra op de ramen geplakt waren (bij onze benedenburen). In die tijd waren politici bollebozen. Ze hadden verstand van zaken en namen hun verantwoordelijkheid. Tegenwoordig zijn het overgevoelige pathologische leugenaren, psychiatrische patiënten met een hoog gehalte aan narcisme, en arrogantie met neigingen tot dictatuur. De politiek is een kwaadaardig gezwel geworden. Ze lopen achter Adolf Klaus Schwab aan en proberen tegen de wil van het volk in zijn ideeën te implementeren. Logisch dat de echte deskundigen en critici gecensureerd worden. Bedoeld om hun domheid als deskundigheid overeind te houden.
Afgelopen week waren velen erg begaan met het lot van mevrouw Kaag. Ze liet een traantje. Of was het weer alsof?  O, wat zielig! Ik heb Wilders en/of Baudet nooit horen klagen over de bedreigingen aan hun adres. Misschien komt het ook, omdat als hen iets overkomt de gekochte linkse media zwijgen. En er gebeurt nogal wat met dat duo. Van geen van beiden werd een relatie gelegd naar Pim Fortuyn of met Theo van Gogh. Kaag dus wel met mw. Borst, die door een gek neergestoken werd. Niet goed natuurlijk. Ze moest eens de verhalen lezen over Wilders en Baudet en haar situatie relativeren tot peanuts. Als Sigrid Kaag hetzelfde overkomen was als eerder genoemde heren, was ze jaren geleden uit de politiek gestapt. Voor iedereen geldt : wie wind zaait, zal storm oogsten. Dus ook voor Kaag c.s..