woensdag 10 mei 2023

Andere geluiden

De afgelopen periode zijn relatief veel jongeren getroffen door een beroerte. Het nieuws stelt dat het veroorzaakt wordt door de levensstijl van jongeren. Ander nieuws stelt dat het niet alleen met de levensstijl, maar ook te wijten is aan de MRNA vaccins, die o.a. bloedklontering veroorzaken. Maar dat zijn andere geluiden, die men liever verzwijgt.
Over de dagelijkse demonstraties van miljoenen Fransen horen we hier ook nauwelijks iets.

We mogen steeds minder weten. Hetzelfde geldt voor de demonstraties tegen de monarchie tijdens de kroning van Charles.
Over de vorderingen van het Russisch leger horen we evenmin iets. Men roep wel dat de Wagner groep zich terugtrekt, maar dat die worden afgelost door Tsjetsjenen wordt niet verteld. Er is wel belangstelling voor een omgekomen Franse journalist, maar al die andere duizenden slachtoffers die tussen 2014 en 2022 in he toosten van Oekraïne gevallen zijn hoorde ik hier niets.
Hoewel het nieuws het tegendeel beweerde, waren er wel buitenlandse gasten aanwezig op de herdenking van de Dag van de Overwinning in Rusland. Geen westerse, maar wel uit de rest van de wereld.
Dit kabinet geeft ook geen openheid van zaken rond hun WEF activiteiten en neemt besluiten achter de schermen. De EU houdt ook veel kwesties stil. Zo worden we door het nieuws allemaal een bepaalde kant opgestuurd. Tenzij je wat kritisch bent en niet pardoes gelooft en/of leugens accepteert. Er zijn zelfs mensen die weten dat het leugens zijn en dan toch als schapen het kabinet en het nieuws blijven volgen. Ik kwam ze tijdens mijn loopbaan ook tegen. Wij vonden die collega's laffe angsthazen.