maandag 15 mei 2023

In onbalans

Over het algemeen worden mijn conclusies, gebaseerd op feiten, bevestigd. Ik bedoel in de zin van mijn logica van 1+1 = 2. Gisteren werden mijn conclusies nogmaals bevestigd. Dit keer over het opvoeden en opgroeien van kinderen zonder een vader. Het waren er zo'n 20 die een gemeenschappelijke basis hadden : hun biologische afkomst, hun vader. Ze waren geboren uit het sperma van een en dezelfde donor.
Een ander gemeenschappelijke factor was het gemis van een vader in hun leven. De meesten hadden twee moeders, anderen één. Eerder hoorde ik al over kinderen die zo opgroeiden soortgelijke klachten. Ook als ze twee vaders hadden, misten ze een moeder. Dat gemis begon al op jonge leeftijd zodra ze merken dat hun vriendjes en/of vriendinnetjes wel een moeder en een vader hebben. Er is sprake van onbalans in dergelijke gezinnen. Ik heb ook al een paar keer over en van een jongen gehoord, dat ie een watje is omdat ie geen vader heeft.
Voor mij is en blijft de kinderschap met twee dezelfde seksen dus een onnatuurlijke. De kinderen bevestigen dat, al beweren veel van hun ouders van niet. Dat vind ik ook oneerlijk / egoïstisch van die ouders. Dat is voor mij als de pijn van je kind ontkennen. Hoe mannelijk een vrouw ook mag zijn, het blijft een vrouw. Dat geldt ook voor vrouwelijke mannen, ze blijven mannen. Fenna mag dan als een reu veelvuldig plekjes markeren, ze is en blijft een teef. Een hond zonder ballen. 😅
Ik moet ook vaak lachen om vrouwen die beweren beter af te zijn zonder mannen. Ze kijken niet bewust om zich heen, om een wereld te ontwaren die voornamelijk door mannen gemaakt is. Trouwens, zonder mannen zouden die arrogante types er zelf niet eens zijn.😂 Eens was het advies om voor een relatie een aids test te laten doen. Tegenwoordig is een DNA test handig. Om te voorkomen dat je met een broer of zus het bed in duikt.