dinsdag 16 mei 2023

In de gaten gehouden

Het zal mij niets verbazen, indien dit blog en daarmee ik in de gaten gehouden wordt door een of andere spionagedienst. Immers, wie niet voor Zelensky is, is pro-Rusland. Wie het oneens is met de politiek, is staatsgevaarlijk en meer van die onzin. Het heeft toch zeker niets met de Bijbel te maken? Daarin wordt gezegd : "Wie niet voor Mij is, is tegen Mij." Maar dat gaat niet op voor de zelfbenoemde goden hier op aarde.
Hier is een grote eengezins(huur)woning waar slechts 1 persoon woont. Al bijna een jaar. Zonde! Aan de andere kant worden nog steeds mensen uit hun huizen gezet. Vanwege huurachterstanden. Aan gratis wonen doet men niet. Hoewel, zo'n vrijgekomen woning kan wel gratis(!) aan vreemdelingen aangeboden worden. Een dak boven je hoofd behoort toch zeker ook tot de primaire levensbehoeften? In de welvaartstaat Nederland is nog steeds ellende, die dagelijks toeneemt.
Niet alleen in Kiev ontploffen bommen. Ook hier in de grote steden is dagelijks druggerelateerd vuurwerk te horen. Je zult maar in de buurt zo'n crimineel hebben wonen. Of iemand zijn die erg veel op zo'n crimineel lijkt. Want er vallen ook onschuldige slachtoffers o.a. door vergismoorden. Het hoort allemaal bij een narcostaat en dat is Nederland.
Dit kabinet wil de pandemiewet er doorheen jassen. Wat verderop werken Bill Gates en zijn rijke vriendjes aan een nieuw virus en zijn er allerlei activiteiten gaande om burgers vergaand te controleren.