woensdag 31 mei 2023

Appels en peren

Het is in het Westen de gewoonte om hoe dan ook vrouwen op hoge posities te krijgen. Een vrouw moet. Met gevolg : lachwekkende en belachelijke situaties. Situaties die niet bepaald positief zijn voor de rol van de vrouw.
Als ik de reclamewereld mag geloven bestaan in Nederland alleen gemengde huwelijken met een partner met Afrikaanse achtergrond als voorkeur. Hun kinderen hebben steevast de huidskleur van de donkere partner. Amerika heeft zelfs een president gehad, die niet alleen een Afrikaanse achtergrond heeft, maar ook homo en met een transgender getrouwd is. Tja, dat moet. Dus kreeg ie, ondanks de vele onschuldige slachtoffers die hij gemaakt heeft met zijn politiek, een Nobelprijs.
Kijk nou eens naar iemand als Kajsa Ollongren, onze minister van Defensie. Ze komt niet bepaald over als een gezonde boerenmeid, die stevig in haar klompen staat. Als windkracht 5 nadert, moet ze binnen blijven. Ze is wel onze minister van Defensie, al kan ze nauwelijks met staatsgeheimen omgaan en weet ze niets van ons leger. Als je een brandende fakkel ook al eng vindt (net als collega Kaag), lijkt me leidster van een breiwerkclubje een betere baan voor de dames.
Vergelijk Ollongren eens met haar Russische collega, Sergej Sjojgoe. Alleen al voor de uitstraling van die man, krijg ik respect voor het Russisch leger. Defensie houdt zich hier veel te veel bezig met vrouwen, genders en homo's. Van de laatste groep wordt door Defensie beweerd, dat ze de beste militairen zijn. Huh? Met tasjes slaan? Zo zien de Russen Ollongren dus ook. De Russen (en Chinezen met Hoekstra) lachen ons uit. Daar zijn ze stoere mannen en vrouwen alleen met wapentuig en gevechtsoefeningen bezig. Het is in het Westen allemaal erg woke geworden. Mensen plakken zich vast aan o.a. het wegdek. In plaats hen een laxeermiddel (stiekem) te geven, doet met erg veel moeite hen los te maken.