zaterdag 13 april 2019

Stoel eruit

lege ruimte
Terwijl de plamuur droogde, heb ik toch maar weer de passagiersstoel uit de bus gesleuteld. Ik heb de kwestie van verlagen besproken met onze lasser en hij wilde de 'sokkel' wel bekijken en eventueel zo'n 5 cm lager maken.
De boel verwijderen stelde niet veel voor. Ik hield wel een flink kaal gat over naar de chauffeursstoel. Een raar gezicht. De vorm van de voet is nogal apart. Het is niet simpel een kwestie van een stuk van de boven- of onderkant afhalen. Zowel onder als boven bevinden zich bevestigingspunten. Dus moet er een stuk ergens in het midden tussenuit geslepen / gezaagd worden. Ik heb het idee, dat als er een strook van 5 cm tussenuit gehaald wordt, de beide helften niet meer goed op elkaar aan zullen sluiten. Maar dat hoor ik dan nog wel. Of niet.
de 'sokkel' / voet van de stoel
Het is de bedoeling de beide delen weer aan elkaar te lassen. Toen ik naar huis reed was het wel behoorlijk leeg naast me. Net als of ik een chauffeur was van de stadsbus. Dus Sonja kan wel naast me gaan staan, maar mag dan niet praten met de chauffeur.