woensdag 24 april 2019

Baudet heeft gelijk

Als men de provincie Gelderland voor 2050 klimaatneutraal wil maken, dan gaat dat ongeveer 200 miljard euro kosten. Aldus de VVD gedeputeerde van de provincie. Ik moest gelijk denken aan de uitspraak van Baudet. De FvD voorman zei dat de kosten van het klimaatakkoord eerder 1000 miljard zullen zijn. Hij werd toen uitgelachen door met name de linkse partijen. Met de berekening van Gelderland zou dit voor ons hele land neerkomen op zo'n 1.500 miljard euro. Dus nog meer dan Baudet schatte.
Bij de overheid is men over het algemeen slecht in begroten en plannen. De boel loopt daar geregeld uit de hand. budgetten worden gemiddeld met ruim 40% overschreden.
De ervaringen opgedaan met de moord op Anne Faber hebben ertoe geleid, dat men verwarde mensen eerder en onder dwang van de straat wil plukken. Ik zie niet direct het verband met Anne, want haar moordenaar was immers niet verward. Nee, hij had zijn hulpverleners en Justitie aardig in de war gemaakt. Dus oppakken die lui. En ga er maar standaard van uit dat TBS'ers de kluit belazeren.