zaterdag 27 april 2019

Militaire misbruik

Gedurende de Tweede Wereldoorlog heeft Amerika vele keren misbruik gemaakt van geallieerde legers, om er zelf goed vanaf te kunnen komen. De oorlog in Vietnam is er ook een voorbeeld van. Daar zijn nota bene veel Amerikanen door hun eigen land in een zinloze oorlog de dood ingejaagd. Dat misbruik vindt nog steeds plaats. Wij vormen (weer) het schild voor Amerika.
Via de NAVO heeft de VS Rusland omsingeld met als enig doel : het beschermen van de USA zelf. Zouden al die NAVO lidstaten dat zelf niet in de gaten hebben?
De VS vormt een 'schild' rond Rusland, om een eventuele (tegen)aanval vanuit dat land met langeafstandsraketten op de VS vroegtijdig te kunnen afslaan. Vandaar de vele lanceerinrichtingen die de NAVO in voormalige Oostbloklanden heeft ingericht dan wel gaat inrichten.
Mocht de pleuris tussen beide grootmachten uitbreekt, dan zal Rusland als eerste het schild aanvallen. Dan zullen de deelnemende landen die voor Amerika het vuile werk mogen opknappen een A target vormen. Dat de regeringen daartoe besloten hebben, geeft aan dat ook zij niet schromen hun eigen burgers op te offeren voor Amerika. Een eventuele aanval van Rusland op die Europese landen, zal de VS meer tijd geven en Rusland zal zijn aandacht moeten verdelen.
Het wordt echt tijd om met Rusland om de tafel te gaan zitten en Amerika een schop onder de kont te geven. Amerika : als de pleuris uitbreekt ga dat dan in je eigen tuin uitvechten en niet hier.