zondag 14 april 2019

Albanezen

De regering wil dat Albanezen een visum aanvragen voor hun komst naar hier. Men wil zodoende iets doen tegen de criminaliteit van Albanezen. De onderwereld hier bestaat voornamelijk uit Marokkanen, Antillianen en Albanezen. De laatste groep probeert de rest uit te schakelen. Dat ruimt lekker op zou je denken, maar ja, dan zitten we hier nog wel met Albanezen.
Nu is het zo, dat ons landje weinig te zeggen heeft als het over de eigen soevereiniteit gaat. Het maakt immers deel uit van de EU en die vindt dat onze deuren (grenzen) wagenwijd open moeten blijven staan. Dus ook voor criminelen uit Albanië. Ons landje is immers een paradijs, ook voor criminelen. Ze lachen om de straffen hier en zelfs als je tbs krijgt kan je nog altijd je loopbaan (in dit geval als wapenhandelaar) vanuit de kliniek voortzetten. En anders doe je maar alsof je 'genezen' bent, want dan is er nog altijd het lichtgelovige volk, waaronder psychiaters en rechters, die dat geloven.
Zou zo'n visumplicht helpen? Volgens mij komen de meeste criminele mensen hier niet illegaal binnen via Schiphol of een ander vliegveld. Ze komen gewoon via de grenzen. En anders neemt men gewoon een andere identiteit aan, compleet met zeer echt ogend paspoort. We zijn hier niet zo moeilijk.