donderdag 4 april 2019

Gooi het er maar in!

Vanmorgen hebben Sonja en ik even een helpende hand verleend met een kleine verhuizing. Dus de kampeerbus kwam er weer aan te pas. En weer erg handig! Het grote spul konden we er zo inschuiven. Het was een tweepersoonsbed met matras. Het matras was al eerder verhuisd. Het bed, met elektrische lattenbodems, ombouw en kastjes nog niet.
Zo'n ochtendje sjouwen en doen was tamelijk zwaar. Ja mensen, ik mag dan nog jong van geest zijn, mijn lijf begint merkbaar minder te presteren. Geen nood, gewoon het tempo en de duur van de werktijd aanpassen. Ik slaap er trouwens erg goed van.
De lattenbodems waren het zwaarst. Er was ook nog een 2-persoons matras, dat ogenschijnlijk 500 kilo woog. Dat ding was ook nog erg slap, net alsof je een zak zand moest verplaatsen.
Het meeste merk ik aan mijn spieren en gewrichten. Gelukkig enkel op die momenten, waarop ze extra belast worden. Ik houd er geen napijn of een slechte nachtrust aan over. Er staat ook geen druk achter dat soort klussen, dus is er nog altijd de optie die 'doe-het-zelf-maar' heet. Haha!
Gisteravond hebben we de boel gedemonteerd en klaargezet voor vervoer. Vandaag was het een kwestie van inladen, rijden en uitladen. Er moest ook wat oud spul naar de Milieustraat gebracht worden. Dus na het uitladen was het weer inladen voor de vuilstort. Het zweet stond me op het voorhoofd en in de oksels. Maar het is allemaal weer gelukt. Tijd voor een warme douche.