dinsdag 16 april 2019

Een beetje actiever

lunchpauze
Vanmorgen ben ik bezig geweest vanwege een adviesvraag. Nee, niet op het gebied van ict of knutselen, maar op sociaal vlak. De aanvrager vindt dat wij daar meer verstand van en ervaring mee hebben. Da's leuk.
Daarna ben ik de schutting maar weer eens in de verf gaan zetten. Hij staat met het grote vlak op het zuidwesten, dus de invloeden van het weer kunnen zich op de kant goed uitleven. Ik kwam op het idee, omdat ik in het schuurtje een blik met bielsenzwart tegenkwam. Ongeopend nog wel. Het is droog weer en de zon schijnt, dus hop aan het werk.
In de doorgang was het toch wel aardig fris. Dus heb ik me alsnog goed aangekleed, want ik waaide bijna uit mijn Jansen en Tilanus.
Halverwege was ik het zat. Toen ben ik maar gaan lunchen. Na een korte pauze weer de kwast opgepakt en de boel afgemaakt. Mooi zwart is niet lelijk, hoor. Dus ik ben tevreden met het resultaat.
klaar
Van onze machinebankwerker / lasser kreeg ik positief bericht : de sokkel van de passagiersstoel was succesvol verlaagd! Hoera! Als ik hem ga ophalen, ik had hem zondag j.l. gebracht, ruil ik hem om met die van de bestuurdersstoel. Zoals gemeld komen beide stoelen zodoende 5 cm lager te staan. Zeg maar op de originele hoogte, voordat de draaiplateaus gemonteerd werden. Die draaischijven zorgden ervoor dat de stoelen 5 cm hoger kwamen te staan. Vooral Sonja zal blij zijn, want ze kan nu weer met beide voetjes op de grond op de stoel zitten. Tot nu toe gebruikte ze een stoof als voetensteun. Over schutting gesproken :