maandag 29 april 2019

Quigg Multicyclone : still going strong

Het wordt een gezellig druk weekje, als ik zo op de kalender kijk. Ik dat ding dagelijks diverse keren nodig om op de hoogte te blijven van allerlei afspraken en plannen.
Vanmorgen ben ik eerst de ramen gaan zemen. Dat deed ik niet in mijn ochtendjas, maar na een bezoek aan de badkamer, na het uitlaten van Fenna en na een ontbijtje. Ik blijf de dagelijks ochtendrituelen uiteraard volgen. Dat kwam ook goed uit omdat de zon 's morgens op de ramen staat te stralen. Deze week ga ik ook nog het openbaar groen op het pleintje snoeien, oude metalen wegbrengen, naar een oogcontrole en, als alles naar wens verloopt, nog wat andere bezigheden. Zolang het leuk en ontspannend blijft, vind ik het best.
Dat zal dan voornamelijk huishoudelijk werk zijn, zoals stofzuigen. Die mooie, zakloze stofzuiger van de Aldi, de Quigg Cyclone, doet het na ruim twee jaar veelvuldig gebruik nog steeds geheel naar tevredenheid. Soms haal ik de opvangbak helemaal uiteen om hem weer stofvrij te maken. Maar dat is sporadisch. Dit keer dus een aankoop in de geest van veel voor weinig.