dinsdag 9 april 2019

Op zoek naar...

Vanmorgen zat ik op het dak van de camper, keek om me heen en zag dat het goed was. Bijna goed, hoor. Ik heb hier en daar wat preventief en correctief onderhoud verricht ter voorkoming van lekkages en/of roestvorming. Mijn speurtocht leverde niet echt veel op, maar was wel nuttig. Ik doe maar weinig innovatief onderhoud. Dat zou ook niet zo goed passen bij de oude bak. Net een vlag op de bekende strontschuit.
Om op het dak van de bus te komen, doe ik eerst de schuifdeur open. Vergrendeld gebruik ik de bovenkant als opstapje, nadat ik op de top van de huishoudtrap geklauterd ben. Ja, het klimmen gaat nog erg soepel. Meestal merk ik pas de volgende dag dat mijn geest mot gehad heeft met mijn lijf. Ze zoeken het zelf maar uit. Haha!
Er staat trouwens wel een vrij frisse wind uit het noordoosten. Dus ik had me goed gekleed en een muts op mijn hoofd gezet.
Sommige van mijn berichten worden geregeld opgezocht / gelezen. Ze staan vermeld in de dagelijks statistieken die bij dit blog horen. Vaak komen ze via zoekmachines hier terecht. Maar dan moet de zoeker wel de juiste spelling gebruiken. Ik bedoel, wat bedoelt iemand met cartoon cassiesbalken? Ik zie ook waar mijn lezers / zoekers zich bevonden. All over the world, dus. Zelfs uit een gebied dat niet bekend is. Misschien het hiernamaals?  Het klinkt in elk geval wat geheimzinnig.