maandag 3 april 2017

Toch maar op de Hanway

Vanmorgen wilde ik per se twee dingen doen : naar de loods en bij iemand langsgaan. Dit keer was ik lang aan het dubben : op de fiets of op de brom? Het mooie weer en de andere activiteiten op mijn planning deden mij dit keer kiezen voor de brom.
Toen ik eenmaal op weg was, bleek het kouder te zijn dan ik dacht. De kou bleef weliswaar beperkt tot twee kouwe klauwen, maar toch. In de loods was het rustig en er viel niets te doen. Dus weer snel opgestapt naar het volgende adres, aan de andere kant van het dorp. Ook daar was ik weer snel klaar. Dus arriveerde ik veel vroeger dan ik verwacht had weer thuis, waar ik de andere klusjes kon doen. Volgende keer weer op de fiets.
De temperatuur was inmiddels gestegen tot het niveau Aangenaam. Aan het eind van de ochtend kregen we bezoek. Altijd erg leuk om bezoek te krijgen. Het werden een paar zeer gezellige uurtjes. Na de lunch vertrok de familie richting het zuidwesten des lands. Een tripje van zo'n 2 uur.
Eerder had ik gezien dat de banden van de camper wat leeg leken. Ik ben even naar het dichtstbijzijnde pompstation gereden om het viertal op te pompen. Er bleek zo'n 3,7 bar op te staan, terwijl ruim 4 geadviseerd wordt. Dus dat werd pompen geblazen. Gelukkig deed die luchtpomp dat. Maar voor niets gaat alleen de zon op. Dus dag euro.
De tijd vliegt. Het is alweer April. Nog even en we gaan weer op lange trips maken.