zondag 23 april 2017

Israëlische terreur

Israël valt geregeld Syrische militaire doelen aan. Met deze aanvallen steunt het land o.a. de  IS terroristen. Soort zoekt soort, denk ik dan maar. Israël voert dagelijks een vuile oorlog tegen alles wat Arabisch is of lijkt. Wordt het niet tijd dat land op te heffen? Het zal de wereldvrede ten goede komen. Men maakt zich nogal druk over Noord Korea, maar vlak Israël met haar (Amerikaanse)atoomwapens niet uit. Logisch dat een land als Iran ook dergelijke wapens wil.
In Afghanistan is een groot aantal (men noemt 140) militairen omgekomen bij een Taliban aanslag. Blijkbaar niet zo erg als 10 Europeanen (schijnt een formule voor te zijn), want onze regering heb ik niet gehoord. Hoewel, minister Hennis van Defensie wil graag dat ons land nog meer jongemannen opoffert aan een hopeloze en uitzichtloze toestand genaamd Afghanistan.
Sprekend over de Taliban, volgens Iraanse bronnen is een paar duizend ex-Talibanstrijders naar Duitsland gevlucht. Met dank aan Merkel c.s. voor de extremistische shit die ze met haar politiek over Europa uitstrooit. Overigens worden ook veel terroristen richting Afghanistan gedirigeerd. Tja, de westerse wereld heeft die Arabieren behoorlijk kwaad gemaakt.
De Paus vindt de opvang van vluchtelingen mensonterend. Dat vind ik van al die kindermisbruikgevallen van zijn volgelingen ook. In wezen nog erger, omdat de paus besloten heeft er toch maar verder niets aan te doen.