maandag 3 april 2017

Homofobie

Soms vraag ik me af : In wat voor land leven we eigenlijk? Gisteren reageerde ik geschokt op het nieuws dat een homo-stel door een groep kut-Marokkanen (ja, ik heb er geen andere woorden voor) is afgetuigd. Toen ik het bericht hoorde, zei ik direct : "O, kut-Marokkanen." Een van de slachtoffers werd zelfs de tanden uit de mond geslagen met een betonschaar! Afgezien van de zeer laaghartige, laffe daad, vroeg ik me af wat een Marokkaan met een betonschaar moet. Nou ja, ik weet het wel. Het was dus weer het bekende straattuig, waar velen zo zielig over doen. Waar niemand van mag zeggen dat we daar best wel flink wat minder van willen. Het tuig waarvan ruim 60% in onze gevangenissen is vertegenwoordigd.
Een van de slachtoffers vertelde dat ze meestal bewust niet hand in hand lopen, vanwege mogelijke opmerkingen. Dit keer dus wel, met alle afschuwelijke gevolgen van dien. Ik weet zeker, dat hetzelfde gebeurd zou zijn met wie dan ook die zo'n groep zou passeren. Zo zijn dat soort gasten nu eenmaal. Ze krijgen een vrije opvoeding en doen en laten wat ze zelf willen. De daders moeten met hun familie / gezin direct het land uitgezet worden. Zoals dat in een aantal andere landen al gebeurt. Laten we wat dat betreft de toon maar eens zetten in plaats van weerloze, onschuldige kinderen het land uitzetten vanwege een papiertje genaamd visum of verblijfsvergunning.
Overigens zie ik het voorval als weer een voorbeeld dat aangeeft dat onze christelijke cultuur niet bij die van de islam past. Het lijkt mij sterk dat islamieten onze wet boven die van de Sharia / Koran laten prevaleren. Een deskundige zei dat de Sharia ook goede zaken bevat. Ja, hè hè. Anders zou dat middeleeuws gedoe helemaal verboden zijn. Andersom : de Bijbel bevat ook slechte zaken. Maar wie zijn gezonde verstand gebruikt en geen duivelse aard heeft, zal kiezen voor het goede.