dinsdag 18 april 2017

Geslaagde High Tea

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde High Tea met de buurtbewoners. Helaas kon niet iedereen komen (Feestdagen), maar dat drukte de pret niet. Een aantal van hen was zelf thuis aan de slag gegaan. Met gevolg dat twee heerlijke cakes op tafel kwamen.
Rond 15.00 uur druppelden de mensen binnen. We begonnen met thee / koffie met uiteraard cake. Er waren nog meer soorten cakes en koekjes, die in 'hapklare' stukken op schalen voor het grijpen lagen. Pratend en genietend gingen we richting 18.00 uur en begon de schalen o.a. ook met gevulde eieren leeg te raken. Tijd voor een kom zelfgemaakte kippensoep.
Gezelligheid kent geen tijd, totdat iemand verbaasd riep : "Het is al bijna tien uur!" Dat was het sein om afscheid te nemen. We mogen stellen dat we, inclusief de afwezigen, nu een heel leuke groep hebben van bij elkaar tien mensen. Maar wie weet komen er nog meer gezellige, leuke mensen bij. Er is al weer een suggestie gedaan voor een volgende bijeenkomst. Na afloop kreeg iedereen een presentje mee.