dinsdag 11 april 2017

Hoera, we hebben weer een president!

Na de aanval met kruisraketten zijn de Democraten in Amerika opvallend enthousiast over hun nieuwe president. Er wordt weer oorlogstaal gesproken en met bommen gesmeten. Het geeft eens te meer aan hoe oorlogszuchtig en agressief Amerikanen kunnen  zijn. De paar miljoen goeden uitgezonderd. Vrij snel na de aanval met gas wist de hele westerse wereld pardoes wie dat op zijn geweten heeft. Jammer dat het nieuws uit Syrië zelf geweerd wordt. Maar soms komt er toch iets door. Geheel onverwacht en nogal schokkend voor de nieuwszender, die heel andere berichten verwachtte. Zoals bij CNN het geval was. Daar kregen de Amerikaanse Democraten via 'hun' tv zender er van langs toen een Syriër gevraagd werd naar het ingrijpen van Amerika met kruisraketten.
Ik hoop dat Trump zich toch gaat houden aan zijn toezeggingen : geen oorlogsgeweld meer en betere relaties met Rusland. Daar heeft de wereld veel meer aan.
Wie overigens geïnteresseerd in de hele toespraak van John F. Kennedy over 'stille politieke krachten' en de pers  moet maar even hier luisteren en/of lezen.