maandag 12 januari 2015

Mijn workmate is ziek

Vandaag wilde ik een poging wagen om het afdakje te gaan afmaken. Maar dat ging vanwege de harde wind niet door. Eigenlijk maar goed ook, want 'my workmate is out of order'.
Sonja kreeg gisteren namelijk opeens last van haar rug. Ze zat op de bank wat plaatjes uit te knippen om kaartjes te maken. Toen ze opstond schoot het (wat het 'het' ook moge zijn) in haar rug. Ze bleef als een krom vrouwtje staan. Zonder stok en met de verkeerde outfit, dus geen zwarte lange jurk en een bos hout op de rug. Toch erg grappig om te zien.
Ze heeft al eens eerder zoiets gehad en toen lukte het mij om haar door een gerichte massage weer rechtop te krijgen. Maar dit keer lukte mij dat niet. Toen ze heel voorzichtig op haar buik op de bank wilde gaan liggen voor een massage, deed ze dat zo onhandig dat zelfs Fenna er enthousiast van werd. Die begon haar baasje uitbundig in het gezicht te likken. Erg lastig als je in zo'n onhandige houding ligt. En erom lachen kon ze niet, want dat deed pijn. Dus deed ik dat maar. Om mij onduidelijke redenen vergat ik Fenna weg te sturen.
Uiteindelijk lag ze toch plat voor mijn pitjit kunsten. Natuurlijk heb ik echt goed mijn best gedaan, want ik had haar vandaag nodig bij die klus met dat afdakje. Zoals gezegd is mijn workmate dus ziek. Het mag dan maandag zijn, ze is echt ziek. Dat begon dus al op zondag en niet op maandagochtend.