zaterdag 2 juli 2022

Allemaal vragen

Een voormalige teamchef van de politie wordt vervolgd wegens verkrachting. Een ander voormalig agent moet voorkomen vanwege het witwassen van miljoenen euro's. Afgezien van de rotte cultuur bevat het korps nog steeds ook veel rotte appels. Wordt het niet eens tijd om structureel over te gaan tot maatregelen? Zoals aanpassing van de selectieprocedure en een cultuuromslag?
Amsterdam met name is een shithole aan het worden. De hoofdstad van de narcostaat die Nederland heet. Men vraagt zich af hoe wij daar vanaf kunnen komen? Volgens mij is het antwoord simpel : de grenzen dichttimmeren en criminelen uitzetten.
Velen vragen zich af waarom met name de westerse landen zo duidelijk bezig zijn met zelfdestructie. De economie op z'n gat, geen fossiele brandstof meer willen gebruiken, een virus ontwikkelen en dat laten ontsnappen, vervolgens experimentele vaccins gebruiken en nu alles ophangen aan Oekraïne. Moeten we allemaal straks in armoede leven? Gaan we inderdaad terug naar AF? Ik ben steeds meer geneigd naar de doelen van het WEF te gaan wijzen.
Men vraagt zich ook af waar de EU zo verlegen zit om Oekraïne. Waarom wil de EU per se een rotte appel in de mand? Voor die vraag moet men in het Pentagon zijn. Het westen is doordrenkt met het Amerikaans imperialisme, dat per definitie anti Rusland en anti China is. Pas nu komt de NAVO met de opmerking als zouden China en Rusland de hoofddoelen zijn. Maar dat was 30 jaar geleden na de val van de Sovjet Unie al door het Pentagon aangegeven. Amerika wil ook veel meer invloed in Zuid Amerika en Afrika. Maar daar bevinden zich veel socialisten, die weinig op hebben met de VS. Men vrijt liever met Rusland en/of China. Tot grote ergernis van de VS.
Het is een lange zit, maar je kunt deze video ook in delen beluisteren. Erg interessant om een andere visie te horen op de EU en de rest van de wereld. Het roept wel weer veel vragen op.