woensdag 20 juli 2022

Geen PR

voor...
In het zonnetje (wat heet) heb ik de elektradoos van de trekhaak rechtgezet. Aan de montageplaat zit een bevestigingsbeugel. De beugel was op een van de bouten van de afneembare trekhaak gemonteerd. Maar dan zo, ie enkel scheef erop paste. Ik heb hem een nieuwe plek gegeven, waar de montageplaat met doos mooi recht gemonteerd kon worden zonder dat er spanning op de draadboom komt te staan. Het klusje was binnen nog geen 10 minuten geklaard.
Terwijl ik daar achter de Matrix zat, hoorde ik voetstappen achter me. Even later passeerde een mij bekend iemand. Zonder groeten, terwijl ik vlak naast het trottoir zat. Eerlijk gezegd snap ik dat niet zo goed. Als we elkaar tegenkomen en elkaar aankijken, wordt er wel over en weer
en na...
gegroet. Vaak ik eerder dan zij. Maar in dit soort situaties loopt ze me straal voorbij. Zonder groet. Ik vind het vooral opvallend, omdat ze met haar partner een bedrijf runt. Je zou denken, dat wat netwerken zo links en rechts ook zou kunnen helpen bij de naamsbekendheid. Meneer groet wel. We hebben elkaar kort gesproken. Er zijn hier meer mensen die zich zo apart gedragen. Als hier een bepaald stel passeert groeten ze allebei. Als de man alleen is, groet hij ook. Maar als alleen de vrouw passeert, doet ze net alsnog ze niets en niemand ziet. Soms spreken we elkaar. Maar dan zijn ze met z'n tweeën. Zij runt ook een bedrijfje. Al was het maar vanwege de PR dat ze zou groeten. Maar blijkbaar doen die personen niet aan PR voor hun bedrijfje. Dus ik ook niet.
Vanmorgen heb ik nog wat op het pleintje gedaan. Nee, geen grote boodschap of zo, maar wat ongewenst groen verwijderd. Dus voor vandaag heb ik mijn vitamientjes D al weer binnen.